Minden, ami Játék! Minden, ami Móka! Minden, ami Zétijátékkuckója!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

info@zetijatekkuckoja.hu  | +36204196995

LEGO®

Évente több százmillió ember választja a Lego készleteket - nem csak szülők ajándékozzák gyerekeiknek, hanem felnőttek is lelkesen építenek Lego házakat és bonyolult épületeket. A Lego készletek nemcsak műanyag téglatesteket tartalmaznak a különféle építményekhez, hanem különböző Lego figurákat is, beleértve embereket, robotokat, állatokat és más sorozatok szereplőit is.

A cég története óta számos fantasztikus készlet jelent meg minden korosztály számára. Míg a legfiatalabbaknak a Lego Duplo ajánlott, a nagyobb gyerekek számára népszerűek a Minecraft Lego, a Lego Ninjago, a Super Mario Lego és a Lego Dots készletek.

Városok, amelyeket csak a képzelet szabhat határt!

Az egyik legkedveltebb sorozat a Lego City, amelynek darabjaival teljes városokat lehet építeni. A különböző járművekkel az építés után is pezseg az élet! A Lego vonatok és repülőgépek szállítják az utasokat, és a Lego autók segítségével körbejárhatjuk a várost. Ha baleset történik, a Lego rendőrség és a Lego tűzoltók segítenek.

A filmek világából a dobozokba

1999 egy fontos év volt a dán vállalat életében, mivel ekkor jelentek meg az első film ihlette Lego készletek, mint például a Micimackó és a Star Wars Lego. Azóta ezek a készletek is rendkívül népszerűek és sikeresek maradtak. A legújabb Lego Star Wars sorozat egyik kiemelkedő darabja például a Lego Baby Yoda. Más népszerű filmekből adaptált Lego készletek közé tartozik még a Lego Harry Potter, Lego Jurassic World, Lego Batman, Lego Spiderman és Lego Disney is.

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a DUPLO logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a FRIENDS logó, a HIDDEN SIDE logó, a MINIFIGURES logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS logó, a NEXO KNIGHTS és a NEXO KNIGHTS logó a LEGO Group védjegyei. Engedéllyel használva. ©2023 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.