Minden, ami Játék! Minden, ami Móka! Minden, ami Zétijátékkuckója!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

info@zetijatekkuckoja.hu  | +36204196995

LEGO City

A Lego építészetbe sosem lehet túl korán vagy túl késő belevágni, hiszen minden korosztály megtalálhatja a legmegfelelőbb készleteket. Vannak azonban olyan sorozatok is, amelyek mindenkit magukba szippantanak, és órákon át lekötik. Erre jó példa a LEGO City.

Korábban a LEGO autók és házak adták a városi életet a Lego rajongóinak. Az 1978 óta elérhető LEGO alkatrészek azonban már lehetővé teszik, hogy egy város minden apró részét megépítsük a Lego kockákból.

LEGO City kalandok

Ég a ház? A LEGO City tűzoltók már úton vannak a tűzoltóállomásról. Rablás történt a városban? A LEGO City rendőrség üldözi a bűnözőt a rendőrautóval. Nyugodtabb napokon a LEGO City munkagépei biztosítják a város zavartalan működését, például a LEGO kukásautók.

A légi erő sem marad ki a buliból, a LEGO helikopterekkel segíthetjük a rendőrség és a tűzoltóság munkáját, valamint a vadvilágot és a vízimentőket is.


84termék 120
84termék 120

Pihenjünk egy kicsit!

Az élet nem áll meg a városon kívül sem. Ha el akarunk szakadni a város zajától és el akarunk jutni távoli helyekre, a LEGO City repülőgépek elrepítenek minket bárhová. Akik természetközeli élményekre vágynak, azok a LEGO lakókocsival nyaralhatnak, kikapcsolódhatnak.

A különféle kaszkadőr show-k, a monster truck-ok és a versenyautók is szórakozási lehetőséget kínálnak. A városközpontban a fagylaltos kocsi mellett ellátogathatunk a gördeszkaparkba is.

Bármilyen kalandra vágyunk, ha gyermekünk kezébe adjuk a LEGO City játékokat, a képzelet már szárnyalhat.