Minden, ami Játék! Minden, ami Móka! Minden, ami Zétijátékkuckója!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

info@zetijatekkuckoja.hu  | +36204196995

LEGO DUPLO

A Duplo-kockák nagyobbak, mint a szabványos LEGO-méret, mivel az 18 hónaposnál idősebb gyermekek számára készültek. Ezek a játékok elsősorban a gyerekek biztonságát szolgálják, akiknek a túl kicsi elemek veszélyesek lehetnek. Emellett rendkívül játékosak, vidám, színes és változatos formájú darabok, amelyek már az alap készleteknél, mint a LEGO Duplo ház vagy a LEGO Duplo autó is feltűnnek.

LEGO Duplo minden gyermeknek

Míg a kisebb LEGO-készleteknél szokás elkülöníteni a fiús és lányos készleteket, a Duplo esetében ez kevésbé jellemző. Erre jó példa a LEGO Duplo farm vagy a LEGO Duplo számvonat. Az előbbi a kreativitást és a képzelőerőt fejleszti, míg az utóbbi segíti a gyerekeket a számok világának megismerésében.

Minden gyermek szereti az állatokat, és a Duplo-dobozokkal a saját szobájukban is játszhatnak velük. A LEGO Duplo állatok nemcsak a formák sokszínűségét kínálják, hanem segítenek megismerni a világot is.


56termék 120
56termék 120

Kalandok a kis szobából

A különböző tematikus szettek segítik a kreatív gondolkodást. A LEGO Duplo építkezés során például a munkavégzés egyszerűbb lesz a toronydaruk és markolók segítségével.

Sok gyermek kedvence a LEGO Duplo vonat, amelyet további vasúti pálya elemekkel kiegészítve az egész lakást bejárhatják.

Azoknak, akik szeretnék szabadjára engedni kreativitásukat, érdemes egy egyszerű LEGO Duplo alaplapot vásárolni, amelyet később minden Duplo készletnél fel lehet majd használni.