Minden, ami Játék! Minden, ami Móka! Minden, ami Zétijátékkuckója!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

info@zetijatekkuckoja.hu  | +36204196995

LEGO Friends

Bár a Friends-készletekben nem találunk rendőröket, tolvajokat, tűzoltóautókat vagy szuperhősöket, mégis vonzóak a modern kisgyermekek számára. A kollekció öt baráthoz kapcsolódó szetteket kínál. A LEGO Friends figurák nevei: Stephanie, Olivia, Mia, Emma és Andrea. Ezek a figurák egyenként is beszerezhetők, de olyan darabok is elérhetők, mint például a LEGO Friends barátság busza, amellyel több lány is játszhat egyidejűleg.

Lovagló kalandok

A LEGO Friends Mia az egyik legkedveltebb karakter, aki imádja az állatokat, a természetet és a kalandokat. Fő szenvedélye a lovaglás, így számos lovas LEGO Friends játékban találkozhatunk vele. Ezek a LEGO Friends lovas szettek tartalmazzák a csikót, a lovas utánfutót, az erdei lovaglóközpontot és minden egyebet, amire egy lovas lány szüksége lehet.

Élénk városi élet

A LEGO Friends Heartlake City-ben játszódik, ahol rengeteg lehetőség van a szórakozásra. Itt található többek között a lányok otthona is, mint például a LEGO Friends Stephanie háza és a LEGO Friends Andrea családi háza. Nem kell messzire menni ahhoz, hogy felfedezzük a LEGO Friends Olivia virágoskertjét vagy a LEGO Friends Emma ruhaboltját. Ha készen állunk arra, hogy felfedezzük a várost, érdemes ellátogatni a LEGO Friends Grand Hotelbe, a vidámparki hullámvasútba vagy a bevásárlóközpont környékére.


67termék 120
67termék 120

Közös élmények

A LEGO Friends lányok utazásaiban is részt vehetünk, távol a város zajától. A LEGO Friends lakókocsi segítségével bárhová utazhatunk, majd sátrat vertünk után szabadon fedezhetjük fel a kemping környékét. Egy hosszú hétvégére a LEGO Friends busz segítségével eljuthatunk az erdei házikóba, ahol Miával és családjával együtt pihenhetünk és felfedezhetjük a természetet. Miután visszatértünk a nagy utazásból, mindenki visszatérhet az általa felépített LEGO Friends házba, hogy megpihenjen a saját otthonában.