Minden, ami Játék! Minden, ami Móka! Minden, ami Zétijátékkuckója!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

info@zetijatekkuckoja.hu  | +36204196995

LEGO Technic

1977-es megjelenése óta, a legendássá vált LEGO Technic innovatív ötletekkel és megoldásokkal szórakoztatja a gépek szerelmeseit. Ezek a készletek lehetővé teszik olyan járművek másolatainak elkészítését, amelyek nagyon valósághű módon működnek, sőt egyes modelleket távvezérlővel is irányíthatunk. Így az autók megépítésén túl is tartogat még izgalmat és élvezetet a játék.

Pont, mint a valóságban

Ha egy olyan ismerősünket szeretnénk meglepni, aki odáig van a sportautókért és emellett még építeni is szeret, azoknak a LEGO Technic autó lehet a legjobb választás. Híres autógyártók márkáival fémjelzett dobozok között olyan darabokra bukkanhatunk, mint a LEGO Technic Bugatti, a LEGO Technic Porsche vagy a LEGO Technic Ferrari. A két kerekű száguldás szerelmeseinek a LEGO Technic motor, azaz a LEGO Technic Ducati modelljét ajánljuk, amit összeszerelése után akár a szobánk polcára is kirakhatunk.
A robosztusabb járművek közt LEGO Technic monster truck, LEGO Technic terepjáró, valamint LEGO Technic kamion is megtalálható.


37termék 120
37termék 120

Szórakozás és képességfejlesztés

A Lego Technic alkatrészek megtanítják a gyermeket a pontosságra, a türelemre, illetve a modellek összeállítása során az elemző gondolkodást is képes felélénkíteni az elemek sorrendben, valamint egymáshoz való összeilleszkedése által. A játékok valóságérzetét tovább növelik az olyan hozzáadott funkciók, mint a nyitható ajtók, motorháztetők, valamint a távirányítású vezérlés, ami segít elmélyíteni az összeszerelő technika iránti szenvedélyét. Tehát az olyan tudásterületek megismerésén túl, mint a távvezérlés és a mechanika, finommotoros képességekkel is gazdagodnak az építők egy-egy LEGO Technic modell megépítésével.