Minden, ami Játék! Minden, ami Móka! Minden, ami Zétijátékkuckója!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

info@zetijatekkuckoja.hu  | +36204196995

LEGO Star Wars TM 75353 Endor sikló üldözés dioráma
LEGO Star Wars TM 75353 Endor sikló üldözés dioráma
33 070 Ft

LEGO Star Wars TM 75353 Endor sikló üldözés dioráma

Külső raktáron: 4 db
Kérd csomagautomatába!
33 070 Ft
A vásárlás után járó pontok: 331 Ft
Részletek
Részletes Endor sikló üldözés dioráma (75353) – Alkosd meg az Endor erdőbeli, ikonikus sikló üldözés dinamikus LEGO® pillanatképét a Star Wars: A Jedi visszatér című filmből.
3 LEGO® Star Wars™ minifigura – Leia hercegnő és Luke Skywalker Endor ruhákban, és egy felderítő rohamosztagos. Luke-nak zöld fénykardja van, Leiának és a felderítő rohamosztagosnak pedig egy-egy pisztolya.
Autentikus részletek – 2 speeder bike (1 Leiának és Luke-nak, 1 pedig a felderítő rohamosztagosnak) átlátszó elemekkel, így dinamikus pózokba állíthatók, valamint 2 megépíthető fa, páfrányelemek és sok más is vár rád.
Bővítsd a gyűjteményed – Ez a készlet a gyűjthető és megépíthető LEGO® Star Wars™ diorámák sorozatának része, amik közül mindegyik egy ikonikus Star Wars pillanatot ábrázol.
Ajándékötlet felnőtteknek – Lepd meg saját magad, vagy valaki mást ezzel a 608 elemből álló készlettel, ami remek ünnepi vagy születésnapi ajándék a Star Wars™ rajongóinak vagy a LEGO® Star Wars diorámák gyűjtőinek.
Kiállításra tervezve – A 20 cm magas, 28 cm széles és 18 cm mély dioráma a Star Wars: A Jedi visszatér című film 40. évfordulóját jelölő plakettet is tartalmazza.
Praktikus útmutató – A LEGO® Builder appal mindig kéznél lesznek a rendszerezett útmutatók, aminek az eszközeivel felnagyíthatod és megforgathatod a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetsz el és nyomon követheted a haladásodat.
Egy messzi-messzi galaxisból, egyenesen az otthonodba – A felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO® Star Wars™ készletek a hozzád hasonló embereknek készültek, akik imádják a szórakoztató DIY projekteket, amikkel kreatív módon kapcsolódhatnak ki.
Kiváló minőség – A LEGO® elemek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek, így strapabíró építményeket alkothatsz.
Adatok
gyártó:
LEGO ®
gyártói cikkszám:
75353
cikkszám:
88731
Márka:
LEGO
Vonalkód:
5702017421377
Származás:
H
Korosztály:
18 - 99 éves korig
Cikkszám:
88731
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!